Blogginnlegg

Så er diskografien endelig ferdig, og alle album jeg har tilgang på, er lagt inn. Nye album blir lagt inn etter hvert som de kommer ut, så følg med på siden… Skal også oppdatere siden etter hvert, og den vil bli utvidet med flere undersider etter hvert. Følg med her!

Det er en del gamle plater, CD’er og Kassetter jeg ikke har, men jeg legger dem inn hvis jeg finner flere, enten på internett eller til salgs i butikker o.l. Men nå er jeg ihvertfall ajour med det jeg kan klare å få gjort, og jeg er veldig fornøyd med det. Ellers vil jeg minne om at Solfrid Gavang Morley, min kone, har releasekonsert i Vestre Kirke i Porsgrunn den 12. november 2016, og jeg vil være til stede siden jeg også er med på denne som lydmann og sanger på et par av låtene. Så for dere som har mulighet: MØT OPP for å støtte oss. Inngangsbillett Kr. 100,-.

Det blir også salg av CD’er på konserten, for de som har lyst på noen av Solfrids CD’er til jul som gaver etc…

Priser: Veien til Himmelen og Mitt Hjerte Er Ditt – Kr. 200,- pr. stk. Disse er de to nyeste.

La Oss Samle Alle Stjernene – Kr. 150,-.

Kjøper du alle 3, er prisen 500,- for alle. I tillegg får de første som kjøper CD’ene samlet bryllupssingelen vår på kjøpet, som kun er utgitt i 100 eksemplarer.

plakat1-2015-14-10-eks

 

Have your say