Blogginnlegg

Da var jeg ferdig med 90-tallet på de albumene jeg har CD’er eller vinyl på og bilder av. Mangler fortsatt noen, men de kommer etter hvert hvis jeg får tak i dem. Det er ikke alltid at jeg får beskjed når et nytt album kommer ut, og det er heller ikke alltid jeg får beskjed om hvor de er å få tak i. Derfor er det nok flere album jeg er med på, særlig fra Disney, men de får jeg bare fortsette å lete etter. Av en eller annen grunn selger ikke folk brukte disneyplater, eller så er det veldig få tilgjengelig. SKulle noen ha noen kassetter, CD’er eller vinyl fra Disney og de ser navnet mitt på noen av dem, er jeg veldig interessert i å kjøpe dem… Ta i såfall kontakt med meg på tlf. 48225081, så betaler jeg deg gjerne for de albumene jeg evt. mangler i samlingen min… Og hvis du ikke vil selge, ta gjerne kontakt allikevel, så betaler jeg for å få låne dem og scanne covere samt innhold.

Have your say